Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött, sliten och utnött... inte om någon särskild... bara en tanke...


Ledan

Varför måste mitt liv va till leda,
att hela tiden arbeta,
o' när det sen blir löning,
ska "nån annan" ha mina ören...

Tänk att få slippa ledan,
att ta ut den sista freda'n
och sen med stora kliv,
träda ut i världen, ta sitt liv...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-02-04 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson