Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Det satt en flicka
På en stubbe i
Parken tillsammans
Med kompisar.

De räckte henne
En flaska.
Hon tog en klunk
Kände sig som vanligt.
Tog en klunk till
Och kände ingen större
Skillnad.

En halvtimme senare
Hade hon druckit
Upp hela flaskan.
Hennes vänner bad
Henne att lugna ner sig.
Hon hörde inget, hon svävade.

Hon gick hem ensam.
Flaskans innehåll fick henne
Att sväva hem.
En bil kom, i all hast.
Hon kom aldrig hem




Fri vers av E.Wernram
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram