Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Super Mario

För att fly undan verkligheten för en liten stund sätter jag på min dotters spel Super Mario på Wii
Jag hoppar bara in i hans byxor för att flyga ut i galaxen
för att se mig omkring
Studsa och flyga och fara
Akta dig för monstret där
Ve och fasa
Där var det nära att jag dog
Men när jag spelar så känner jag mig bara fri
Men så är det bara ett Tv-spel
Så om jag klantar till det för mig så lär man märka det
Om jag klantar till det för mig så är det bara för mig att börja om ifrån
början igen

Super Mario
När jag är ute och flyger i galaxen så är du min bästa vän
Inte konstigt då att jag försöker att få kontakten med dig redan från början
för när jag är ute och flyger och far
så bär det hän
på nya äventyr
När jag hoppar in i dina byxor så är det jag som är kaptenen
den som styr
När jag är ute i galaxen så har jag det kul
Fan också
Där dog jag
Det var inte så kul …..

Ken Cassel
6/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 15:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En märklig värld - i galaxen
har du fångat.......
att dö är bara en scen där
men här kommer man aldrig igen
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel