Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oss


Sanna

Den här sidan är för mig, och för mitt barn jag aldrig fick.
Jag mördade det, abort.
Emrbyot som det så fint kallas tog jag bort med mediciner i vecka 5,5.
Jag ville inte, men var tvungen.
Är för ung.
Är 14.
Tänker på det hela tiden, mår dåligt.
Önskar så att det var i min mage nu, magen skulle vart stor nu.
Men det fick det inte.
Förlåt mig snälla..




Övriga genrer av schana
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 15:44



Bookmark and Share


  Roula O
Så vackert och smärtsamt...hjärtat har fastnat i halsgropen... :)
2009-02-15

  Nagini
Går rakt igenom hjärtat och ger en tankeställare. Fint!

Språk: 5
Form: 5
Helhet: 5
Känsla: 5
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

schana
schana