Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga burken

Ta din lyckliga
Stund
Och stoppa i
En slags burk

När du mår
Dåligt
Och du hatar
Allt och alla
Så tar du
Fram burken
Som ger en del
Lycka i ditt liv.




Fri vers av E.Wernram
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-02-06 19:03



Bookmark and Share


  stella
Bra idé! Ofarliga antidepressiva...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram