Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar jag


Emellanåtsvärme

Lite kanske,
pauser och väntan

Tystnad

Vändningar och växling
och gå vilse

Dramatik av en händelse
och ingenting

längtar jag efter

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 21:22



Bookmark and Share


  vera gade VIP
hitåt- hitåt- emellanåtsvärmens nya ord-
värme-väntan- vändningar och växling
2009-02-08

  dubbelve
Jag blev full av den här texten... tankfull, fridfull...
applåd!
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
En skön längtan emmellanåtsvärme ett ord som värmer.

Eva
2009-02-06

  glittertindra
tankfull och fin denna.. :)
2009-02-06

  Måna N. Berger
Jag kan läsa in mig i en sådan längtan. Men livet bjuder så sällan Emellanåtsvärme. Det är gränslöst. Ibland hett så man bränner sig, dessemellan långa istider..
Fin, och mogen, fundering av dig.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)