Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill så gärna.


tredubbelt oförstånd.

Du är av fint glas

En kupol över ditt hav

Som välter över


Vågor når inte

Glas är hårt som sten, ibland

Vindar blåser hårt


I din fladderblick

Under dina skydd av glas

Där ser vi stormen




Bunden vers (Haiku) av MaFilda
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-08-31 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda