Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar telefonens gälla ringsignaler




Du sade att du skulle ringa

att vi skulle ses någon gång

Självklart skulle vi inte springa över en blomsteräng
eller leva lyckliga i alla våra dagar

Jag hoppades ändå

trots

att jag inte trodde






Du sade att du skulle ringa

någonstans runt klockan 11.00

Men varför har telefonen då glömt din röst?




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob