Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen ångraknapp när du väl stängt ner hjärnan



Jag har förstått

att som ett barn av samhället

bör man inte tänka


och


Jag märkte

att livet var lite ljusare
(, eller kanske bara tristare och därför med färre kontraster?)

när jag slutade med den fula ovanan




Därför tänkte jag inte

när de frågade mig


de fick klara sig utan mina halvkassa,
endimensionella, tråkiga kommentarer



Fine by me


Ni behöver inte få veta

var jag begravde...

(mjuka viskningar når ditt öra)









shh, det är en hemlighet




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 581 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob