Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland önskar jag att jag vore lite mer blåst...


tankar från en tänkare

jag funderar mycket
på varför livet ofta ter sig
så tungt och svårt
när det borde vara lätt

jag tänker allt för mycket
på varför
och hur man ska göra
när man egentligen bara borde hänga med

jag behöver ofta hjälp
att komma på
att jag ska tona ner
och låta tankarna försvinna

jag kommer till insikt
att jag inte behöver
hålla alla och hela livet
på mina axlar just nu

jag drömmer ofta
om att kasta alla måsten
ta av mig skorna
och springa barfota

jag gör då oftast
ingenting
och sedan mår jag
lite bättre




Fri vers av Gunsan
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 11:20



Bookmark and Share


  Tera
"ibland önskar jag att jag vore lite mer blåst..."

Vem önskar inte det...

bra skrivet...
2009-02-17

  Miss Mod
Igen rakt fint beskrivet, att det ska vara så himmelens svårt att "vara".
2009-02-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Leeeeer stort. Härligt beskrivet
2009-02-11

  Trädflickan
Man tänker alldeles för mycket ibland. De gånger man bara kan släppa allt och bara vara så är det så befriande.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan