Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga möta och visa medkänsla med andra


Jag ångrar mig

Kantstött av livets hårda tag

förmår du ej se mot ljuset.

För mycket smärta

har passerat genom din magra kropp.

En vänlig blick du möter

men vågar ej se.

En tom blick gömmer din smärta.

Jag vill ge dig ett varmt leende

och säga några vänliga ord.

Orden blir ej sagda

och jag går går sakta förbi.




Fri vers av Piann VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-08 12:33



Bookmark and Share


  lycksele
ja, vi ångrar oftast mer det vi inte gjorde, än det vi gjorde, som blev fel
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP