Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du hade funnits hos mig idag, skulle jag säga att du fick mig att mogna från en liten tjej rädd tjej till att bli vuxen


Min vän Mattias

Vid strandkanten

gick vi hand i hand.

Skrattande lekte vi med dyningarna som rullade in.

Solens sista strålar

glänste som silver i ditt ljusa långa hår.

Du var min hjälte.

Orädd och äventyrlig var ditt levnadskarma.

Jag ville vara precis som du.

Äventyrlig och nyfiken på livet.

Jag en tystlåten och tillbakadragen tjej.

Föga anade jag att denna kväll skulle bli vår sista tillsammans.

Du skulle ut med kompisarna nästa dag och dyka.

Äventyrslusten blev dig övermäktig.

Nu finns du inte mer min vän.

Men i mina hjärta finns du alltid kvar.




Fri vers av Piann VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-08 13:25



Bookmark and Share


  Tina Q
Sorglig, vemodig och samtidigt varm text fylld med tacksamhet.
2009-03-04

  Lejonhjärtas poesi
Smärtsamt men vackert om din vän.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP