Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek va underbart !!

Trodde aldrig att jag skulle
kunna känna så här igen för en tjej
som jag känner nu , det pirrar
i mig varje gång jag får ett sms
för jag hoppas det är från dig,
varje gång jag loggar in på msn
så hoppas jag få se ditt söta ansikte där,
du har stulit mitt hjärta
hoppas du tar väll hand om det,
för nu är jag fylld av kärleken och det
är det jag lever på, hoppas på
att få träffa dig snart..




Fri vers av Morgan
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-09-01 00:43



Bookmark and Share


  Petter Boman
Måste säga att det är en fantastisk kärleksförklaring, helt klart. Men den poetiska kvaliten blir ofta lidande i sådana, och så även här, tyvärr. Det finns en rad som känns väl genomtänkt: "du har stulit mitt hjärta, hoppas du tar väl hand om det". Även sista stycket när du vänder på resonemanget och säger "...den dag det tar slut..." och på något vis indikerar att ingen kärlek är evig, att man inte får hoppas för mycket, att allt har en ände. Annars måste jag tyvärr säga att den här texten känns som om du bara har skrivit ett prosastycke, en underbar kärleksförklaring (och vore jag Fia skulle jag blir överlycklig när jag läste detta) och sedan brytit raderna på lite ovanliga ställen, det hela känns som något du kanske skulle ha gett till Fia, men stannat där, eftersom den inte har samma känsliga anslag på andra än de två inblandade, vilket är en av poesins svåraste balansgångar, att vara personlig men utan att det känns främmande för utomstående.

Men som sagt en fantastisk kärleksförklaring till Fia som borde bli överlycklig för en sån här text!
2005-09-10

  Fredrik82
Det pirrar i min kropp då jag läser detta, känner din känsla inom mig, dock något jag saknar själv i det verkliga livet. Hoppas att få uppleva en liknande känsla inom en snar framtid. Otroligt varm och härlig kärleksförklaring. Tack för pirret och lycka till :)
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan