Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjärna

I min hjärna byggs upp
förväntningar,
förhoppningar,
ja, sånt som kan gå i kras...
Jag har slutat hoppas,
har slutat med förväntan
har slutat med det
som alla andra
lärt mig med!

Håll hårt i ditt hjärta,
ty du känner endast smärta,
försök med kärlek,
du får endast smälek,
för du vågar inte klivet,
för du lever endast en gång livet,
o du vågar ej ta fel,
för du hamnar nog i Hel
till slut, din fan!




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-02-08 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson