Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka

En tunnel jag har rest i
Ett liv har passerat
och en framtid så ljus
ser så mörk ut nu

Det finns bara rädsla och ånger
i min själ
Inget annat kan jag nu se
Självförtroendet sjunker
och fettet blir allt större

Tårar kommer
Ånger
Ånger
Ånger
Om man bara kunde spola tillbaka
Ett så perfekt liv man skulle ha då
Men nej det gäller att lära sig av sina misstag och tänka
Tänka med sitt huvud




Fri vers av BG
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 16:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det finns hopp där bortom fjärran

där ängsviolorna bloma, samt krysmynta och
förgätmigej
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

BG
BG