Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort undran bara


Nån som ser mig??

Finns det verkligen nån som ser mig, nån som VERKLIGEN ser mig??

Mitt rätta jag, det jaget, som jag så väl försöker gömma,
Ibland kanske jag tom försöker det glömma.

I samma veva som denna tanke mig når,
är det något jag vill eller får.

Vill jag att nån ska se mig,
för den jag verkligen är,
det emot mig bär.

Jag önskar jag kunde vara stark,
vara som vinden,
som blåser,
som stormen,
som river.

Men jag är svag,
tar åt mig av allt som sägs.

Försöker vara alla till lags,
är det därför jag är svag.

Får alltid veta,
du tänker bara på dig själv,
du borde tänka på andra,
borde se hur de mår.

Men vem ska då tänka på mig,
vem ska då se hur jag mår,
alla bara går.




Fri vers av Hugos matte
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 17:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Din Hund ser Dig
Jag ser Dig och
Din Undran jag
läser med
beundran med
förundran... Jag
skulle också vilja
få till det så bra!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte