Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens sista låt


Det här är kvällens sista låt
En som sätter sig i hjärtat och där texten lätt kan få en att falla ut i gråt
En riktigt vacker tårdrypande sång
Och när han får höra det av dj-n går han bara spikrakt fram till henne
och säger
Snälla du vill du göra mig den äran
Så får jag lov
Självklart svarade hon
Då tog han bara ett stadigt tag med sina båda händer
om hennes smärta lår
Sedan började de att dansa en riktig tryckare då de började att dansa
på en och samma gång
Först två steg framåt och sen ett tillbaka då det plötsligt kommer ett Aj
ifrån honom
Då han säger
Kan du inte ta det lite lugnt vännen min för jag tycker inte om när du hela tiden trampar på mina tår
Självklart svarade hon med tindrande ögon samtidigt som hon skrattade ut ett ljuvligt
Förlåt
Sedan skrattade de bara åt varann
När låten sen tog slut tog han bara tag i hennes ena hand och följde med henne hem till porten
Och när han då gav henne en puss på munnen tyckte hon att han var
så söt och grann
Och det sista som hon såg av honom var när han försvann in i fjärran
när han tynade bort i mörkret till gatlyktornas sken …..

Kvällens sista låt ….

Ken Cassel
8/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 19:56



Bookmark and Share


  Blåbäret
den låt som jag direkt tänker på är "I will always love you"...varför? ingen aning...men det skulle ju kunna vara den, typ
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel