Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dj Karin

Idag har jag mixat takter
taktmixat
jag ska bli en bra taktmixare
mixa maxat med remixer
jag har uppdaterat Karin
nu är jag dj Karin
kom gärna till min klubb
och lyssna på mina taktmixar




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 13:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag lyssnar och applåderar i takt med denna poesi .....APPLÅD!!!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson