Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utnyttja mig

Ta chansen för jag finns till här just för dig
Så det finns ingenting som jag inte kan göra för dig
Tycker om dig
Älskar dig
Vill för alltid vara din vän

Utnyttja mig
Så vill du ha min hjälp så behöver du bara säga till så ska jag göra precis
som du vill
för det är det som vänner är till för
Kanske du vill att jag ska skjutsa dig någonstans så självklart
Självklart så är det någonting som jag gör
För vad gör jag inte för dig
Tycker ju om dig
Älskar ju dig
Så utnyttja mig ……

Ken Cassel
9/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel