Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshonung


Kärlekshonung du mig ger

Inom mig jag ber

Ge mig mer, mer

Sötman som förbryllar mig

Inom mig så rätt, men ändå helt fel

Ge mig mer, mer

Nuddar vid mina läppar lite kladdigt varm

Ge mig mer, mer

Låter mig smaka så fylligt ren

Ge mig mer, mer

Kärlekshonung du ger mig

Ge mig mer, mer

Jag underkastar mig helt

Ge mig mer, mer

I stunden hetta jag njuter av smaken

GE MIG MER, MER

GE MIG ALLT.






Fri vers av blackandwhite333
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333