Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På yttersta kanten

Jag ville gråta

men den gåvan har lämnat mig


Tiden frös fast

invid spegelbilden av mitt liv


Tagen från ett sammanhang

jag aldrig kommit nära att tillhöra


En dröm där jag kunna bli

men som alltid legat en bit bort


Jag ville gråta

men den gåvan har lämnat mig


Så vad göra nu

mer än smältas in i min egen sorg


Sorg över ett liv

som aldrig riktigt blev...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime