Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan du inte lita på mig ....

Du känner mig
Så du om någon borde veta om vid det här laget
vad jag går för
Aldrig skulle jag kunna svika den kärlek som jag känner för dig
Aldrig i mitt liv skulle jag kunna ge upp de känslor som jag känner innanför mitt bröst
För de känslor som jag har inom mig är de enda som jag kan söka mig till
när jag behöver tröst
Och om du inte sen kan ge mig det förtroendet hänger vår kärlek
jävligt löst
Det hoppas jag att du förstår
Så om du inte sen kan lita på mig är det självklart att jag släpper
en och annan tår
Om du inte sen kan lita på mig är det lika så bra att jag går för att aldrig mer
vända mig om igen
Och jag som alltid har trott att du var min bästa vän
Varför kan du inte lita på mig …..

Ken Cassel
9/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-09 19:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan kännas svårt i stunder av längtandå hoppet lämnat in för ett slag hav då förtröstan
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel