Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa på! Gratis plastikoperationer till alla modebloggerskor. Först till kvarn!

Om du är tjej och vill fixa lite fylligare tuttar eller kanske spruta in lite botox i läpparna är du varmt välkommen att höra av dig till oss
vi kommer överens om en framgångsrik affärsuppgörelse
business till business som vi brukar säga här
vi sponstrar din modeblogg
gör dig känd
gör dig snyggare
gör dig rikare
det enda vi kräver är vår logga på din sida
en stilren logga med vårt snygga emblem
Stockholm luxury surgery
”makes you successful”




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson