Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedöva mig


inget kan lysa i mig som du gör

så hårt, så nära, så tankspritt och fel

så passionerat, så förglömt

så opålitligt, så svagt


och när jag skälver vid din beröring
och mina andetag fler och intensivare
än mina ögon någonsin blir

när jag når kulmen av mig själv i dina händer

då vet jag
då vet jag
då vet jag att min kropp
var skapt för dig




Fri vers av supersurrealist
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist