Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev hösten 2006 (när jag var 12½ år)


Att vara kär

Kommer jag hitta någon, någon för mig?
Kommer jag hitta någon, någon?! säg!
Kärlek kanske bara är inbillning,
Kärlek kanske bara är nån finslipning,
Kärlek kanske bara är för någon annan än jag.
Någon annan än jag, är vad jag tänker på var dag.
Till slut bryr man sig inte, man bara sitter här.
Till slut vill man inte, inte vara kär.




Fri vers av w-e-w-e
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 21:55



Bookmark and Share


  lycksele
Kärlek är inte lätt att begripa.
Det är sant.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e