Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag när jag var sur på en person. Skriven sommaren 2008.


Du är värdelös

Allt jag ville var att förstå
hur detta kunde bli så

Betydde jag inget för dig?
Jag vågar inte ens fråga,
för jag vet att svaret blir nej

Allt jag ville var att få en chans
men jag visste att en sådan inte fanns

Var det något jag hade gjort?
Jag är fortfarande förkrossad,
för jag vet att du ville bli av med mig fort

Alla frågor, och inget svar jag kan hitta
Men jag förstår nu att du bara var en värdelös fitta




Fri vers av w-e-w-e
Läst 451 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-10 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e