Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

k   l   y   s   h    o     r         

o       a   n   n   a t


jag skiljer mig inte i onödan

Det gör jag inte.

Vet så många som skiljt sig.

Det är aldrig bra.

Ja, men ja, om det är såå dåligt förstås, att det inte går att reparera.

Det där med kärlek kommer inte gratis så man måste vårda den.

Så. Nu var det sagt.

Nu ska jag ut till klädstrecken. Ett sånt där som snurrar du vet.

Jag ska hänga mina tarmar på tork. Min lever. Någonstans får den plats också. Hjärtat brukar jag sätta i mitten. Sen snurrar jag. Det är så roligt. Man glömmer saker. Och känner kittling. Tarmvreden försvinner. Gifterna torkas upp och det snurrar liksom. Och man somnar bra efteråt. Med eller utan whiskey. Nä jag skiljer mig inte i onödan.




Fri vers av vissla
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-09-01 20:09



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
fan vad bra...hur har jag lyckats missa den här? helt underbar bild med vindan...skrattar ihjäl mig och sen kanske inte...men i alla fall inte i onödan :)
2005-09-19

  madinsane
hysteriskt bra!finns där plats för en del av mina inre organ också?
du är bäst när du är bäst!
2005-09-02

  Cris
Nä det gör man inte.... Bra idé att snurra runt på en torkvinda ibland..skall prova hehe!
2005-09-01

    ej medlem längre
lyssande prosa. mer konstruktivt än så får du inte ikväll

klam klam
putt putt
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla