Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon vaknar jag bredvid dig igen



Nu ska vi väl fira
med vinet som väntat
år ut och år in
dansa på parketten
till Barry White
mima mot varann
"you´re the first,the last,my everything"
äta plankstek på stadens bästa restaurang
le ljuva leéndet
prata om vackra fina barnen
vi skapat tillsammans
vira våra fingrar
runt varandras
slå våra kroppar omlott
älska som om imorgon
vore igår
möta ögon vi känner
som fåror i ansiktet
viska orden vi redan vet
djupt i våra hjärtan
nu
efter 10 år
tillsammans
ska vi väl fira
med det där vinet
som väntat
år ut och år in


eller


bara en snabb kyss
i farten
en blick
som säger mer
än tusen känslor
i luften



vi ses ju imorgon igen




Fri vers av Havanna
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 11:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Den där blicken, betyder mer än något årgångsvin!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna