Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute och plockar lite svamp

Det finns en liten stig därute i skogen som jag brukar trava fram på
när jag är ute
och plockar lite svamp
För varje steg som jag tar ger jag av mig ännu ett tramp i naturen
där jag klampar fram
tillsammans med alla dom vilda djuren
Ekorrar, fåglar, möss och så
Och där går jag och stampar fram i buskar och snår
Och jag vet redan vart jag ska gå
I min ena hand så har jag en korg
Jag tänker
I år så har det varit både varmt och regnat mycket
så i år borde jag hitta mycket svamp
såvitt jag förstår
Så där går jag nu och trampar i samma spår
som jag gjorde i fjol
Vi får väl se hur det går?!

Ute och plockar lite svamp
Det finns en liten stig därute i skogen ……

Ken Cassel
11/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 15:02



Bookmark and Share


  Lotti
akta dig, en del svamp kan man skratta väldigt mycke av nli allmänt snurrig av :-)
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel