Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbspåret

 

På snabbspåret, det yttre
rusar tåget igenom oss
snön slungas upp och luften dras ut

djupt efter andan
suckar vi

Blå blixtar smäller mot ledningar
ljudet stör
I ett virvlande dån
försvinner det
i snörök

Perrongen gungar
stilla
ryker från munnar

Rör oss cirkelvis med
kragarna uppe

Ser solen lyfta över granskogen
hör vårkören

anar löveld




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-11 20:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Målande bild av snörök dag med hopp och längtan till vår.

Eva
2009-02-13

  anits VIP
målande och fint skrivit
2009-02-12

  lycksele
Bra, Medeleine! Applåd
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)