Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kärlekssång

I kärlekssånger tittar man på sin älskade när denne sover.
Men,
Jag vill komma närmre, så nära.
Att jag inte ser nåt.
Bara känner din lukt din värme dina linjer.
Skulderblad mot mina bröst och att nosa i en nacke jag glömt att raka.
Du vaknar nästan alltid av mitt klängande. Kysser mig i pannan och somnar om.
Kanske växlar vi ömma, sömndruckna ord.

Fast på morgonen måste jag låta dig sova.




Fri vers av emilou
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-02-12 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou