Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: copyright Madeleine Ågren


Bortom bruset


nu
vänder jag ryggen till
och blundar
lägger mig i gräset
med hamrande hjärta

tröttheten kyler

oro och sorg
spann klibbiga nät

och sommaren?
smultron glömde jag trä på strå
vattnet kallnade i sjön
och slutade glittra
kvällarna svärtade

vill andas djupt

*

nu
vänder jag ryggen åt

och blir borta
länge

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 434 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-03 03:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och tänkvärt, och vilken
undebar bild
2009-08-05

  Eva Langrath VIP
Tänkvärda ord .
2009-08-05

  Peter Matsa
Så fin och tankeväckande
Vacker bild till vackra ord
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)