Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent sunday morning



Don't say I look good 'cause I don't
I just don't

Long before advent of sunday morning
it's saturday night

Why I get high? 'Cause it makes me smile
tied to the beat of hope

Linger on love but it's hard to find
still no girl . . .

Love-shy
Born nothing die nothing
Born insecure to your luring eyes

Let us be dumb, drunk and armed
awareness is the key

Stray about charmed, no eat and no
no sleep

I'm left with insane girls 'cause the sane ones
don't want me

My love ammo you'll spit right back at me
and claim that's love . . .

Love-shy
Born nothing die nothing
Born insecure to your luring eyes

your lips, your slice, your breasts, your kiss and again
your eyes




Fri vers av Johan Lazer
Läst 552 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 08:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du är helt otroligt bra på att formulera dig på engelska!! Fint flyt i texten - som jag upplever som en låthit...kommer på mig med att sitta här och nynna...;-)) Den borde ha en melodi!!
2009-11-24

  mikael ejdemyr VIP
Jag läser den, med låg röst, för mig själv och hör lättare alla ljudrim och hur rytmisk den är. Behaglig känsla ur den. Och många rader värda att upprepa och lägga på minnet. De här t ex:

My love ammo you'll spit right back at me
and claim that's love . . .
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lazer