Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att hon redan har genomskådat mig

Jag tror att hon förstår
För varje gång som vi möts så smörar jag nog lite allt för mycket
för henne
Hur genomskinligt som helst

Jag tror att hon redan har genomskådat mig
Jag tror att hon förstår
Jag tror att hon vet
För så fort som hon låtsas tappa någonting vad som helst tar jag genast upp det
medan jag skiner upp och ler
Ler som en sol
Då jag säger med tindrande ögon
Ursäkta
Jag tror visst att det var du som tappade det här
Och när hon ser hur jag gör till mig tror jag att hon förstår
att jag är lite kär
i henne …

Jag tror att hon redan har genomskådat mig ….

Ken Cassel
13/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 15:50



Bookmark and Share


  Knastroll VIP
Magpirr i sin renaste form - kärlek!
Bra skrivet!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel