Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats glädje



Att vinna

ett barns skratt

är som att

hitta hjärtats glädje




Fri vers av Roula O
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-13 21:06



Bookmark and Share


    snöö
Just så ja, så mycket lycka i det.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O