Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad kärlek


Ser dig

din vackra uppenbarelse


du står där

i manlig klädsel


bara för mig


glittrande ögon

öppnar rum

för närhet


varför

så svårt

att rakryggad

stiga in


släppa


min kraft lös

tillsammans med din




Fri vers av livsdans
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-14 00:48



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Fint uttryckt, vågat frågat :)
2009-02-17

  Vågan
Snyggt! Ja, varför så svårt...
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans