Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en andra chans


Dina tårar rinner

nerför dina kinder

Jag fångar upp dem

i min hand

Fryser ner dem

till is, som små

små kristaller

Det enda jag vill

är att glömma,

glömma att

jag sårade dig

Låt mig nu fylla

varje del av dig

med kärlek…

För jag älskar Dig




Fri vers av Roula O
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 21:09



Bookmark and Share


  Maria T
Jag känner igen mig i dina ord.
Jag fick ingen andra chans.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O