Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla hjärtans ensammaste dagjävel


Hjälp mig...

Alla hjärtans dag,
den dag då alla utom jag,
har någon att älska,
någon att hålla om,
någon att kyssa
och krama som om,
detta var deras sista,
sista dag...
Fy fan, hjälp mig!
Är jag så hopplös?
Jag har fått ensamvärk-
"I'm so lonesome I could cry..."




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 21:04



Bookmark and Share


  Angeldust
Du INTE ensam, hela världen full av oälskade individer..kram
2009-02-15

  friheten
Du är inte ensam om det!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson