Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annan

Jag behöver ett tecken
som ger mig hopp
om ett ljus i tunneln
jag vandrar var dag

Vägen jag gick har lett mig hit
Till en tunnel så mörk och tom
Och ljuset jag hade i min hand
Har släckts för länge sedan
Det ljus som brann förut
Trots det kalla vindarna

Jag vill inte längre gå
Jag kan inte längre kämpa
Om det bara fanns någon
Som kunde visa mig vägen
Någon som gav mig kraft

Men den enda som kan gå
På vägen och i tunnel är jag
Ingen annan

Hittar jag ljuset
Kanske jag hittar någon
Bara jag kan kämpa
Bara jag kan gå
Ingen annan


Men det är så svårt
Alla oro har berövat mig
på allt jag är
på allt jag kan åstadkomma

Det finns inget hopp
Det som finns är jag
Ingen annan
Kan ge mig hopp
Ingen annan




Fri vers av BG
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BG
BG