Vi såg morgonen i soldimmans" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi såg morgonen i soldimmans


Sky

 

Vinden var alltid bortom horisonten

Endast strömmar av likgiltighet flöt förbi

Nattens tysthet ekade mot markens stengolv

Slipat av ensamhetens vandrande mil

 

Dagen smög tyst fram med sitt ljus

Höll igen med solglitter bakom morgondimma

Försökte locka fram nutida hopp i nyvakna ögon

Letande efter trollformler av lyckan




Fri vers av madigan
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-16 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan