Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNS

Jag står invid fönstret TV skärmen ger
mig bilder ifrån livet som finns därutanför

Som är långt där borta i en annan värld
bland glitter och glaumor bland k-pistar och svärd

Klappret ifrån gatan taktfast som musik
skratten ifrån gränden en sång i mystik

ser ut mot parken ser hur den fylls
av människor på väg som kommer och går

Och jag tänker på när jag stod där även jag
väntade på det som sen blev just nu



Jag flyger i min tanke ser hur elden flyr
går ut på erassen och du står där väntande

Din klänning doftar vår på samma sätt som då
jag tänker tillbaka bilder från förr

Flyger fram i minnet du är vacker som då
ja skratten ifrån gränden en sång i mystik

ser ut mot parken ser hur den fylls
av människor på väg som kommer och går

Ja jag tänker på när jag stod där även jag
väntade på det som är här och nu




Fri vers av Björne.H
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H