Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ger mig en kram

så fylls jag med kärlek
En värme som inte går att beskrivas med ord
En kram som får mig att känna mig så levande
Inte konstigt då att jag älskar dig så mycket som jag gör
och tycker att du är
den vackraste kvinnan på min jord
Så vad skulle jag göra utan dig när du visar mig
denna kärlek

När du ger mig en puss blir jag så glad
Så självklart så smälter jag som om jag vore gjord
av choklad
Och självklart så undrar jag vad du ser hos mig för jag är ju bara en vanlig kille som älskar dig
En kille som inte vill ha någon annan än dig för jag kan lova dig
att när du pussar på mig
så vill jag inte ha någon annan dig
Skiner upp som en sol
Mår så bra över att du vill vara min tjej ….

När du ger mig en kram …..

Ken Cassel
16/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel