Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en värld full av...


Det enda den här världen egentligen är riktigt
full av är...























tomhet




Fri vers av Regular
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-16 16:00



Bookmark and Share


  Svartsilver
ja så kan det verkligen kännas.
2009-03-01

  Bibbi VIP
En psalmvers från mina barnaår kommer för mig här 119:5 i sv.psalmboken:
"Hur tomt är allt vad världen har, Hur kort dess nöjen vara!
Snart stundar natten, då envar Av oss skall hädanfara. Och då , vad är all lycka här Emot det löftet:"Var jag är, Där skolen I ock vara".
Applåd och bokmärke.
2009-02-21

    Melona
jo...
2009-02-17

  Thurizas
skit var det första jag tänkte på, tomheten kommer efter man passerat skit.
2009-02-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Tänkvärt och sant!
2009-02-16

  Domino
Bra skrivet=)
2009-02-16

  Trädflickan
Det finns också mycket yta..
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular