Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modig

Ta alla mina elaka ord
och förvandla dem till något fint

Ta alla mina fördomar
och låt sanningen bli hörd

Ta all min rädsla
och låt mig bli jag

Modig är man när fortsätter
fast man har ont
fast man är rädd
fast man bara ser mörker

Fortsätt Fortsätt Fortsätt

Då är du modig





Fri vers av BG
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja-verkligen! det blir Applåd!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

BG
BG