Trötthet låt mig vila!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trötthet låt mig vila!


Vind

 

Balsam genom gröna tårar

Vikta nätter runt en vemodsdag

Vinden samlar sina ängar

 

Orden över havet flöt

Vrakgods från en galeas

Månen samlar sina stjärnor

 

Tiden blir vårt framtids ljus

Mörkret lyser genom fönstren

Solen släcker tunga moln 




Fri vers av madigan
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan