Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen finns alltid kvar


Tankarna vindlar runt utan något mål
men ögonen säger mer än tusen ord

Mitt leende har frusit som tårar och
mina brister skall med färger målas

Mitt hjärta och själ gråter efter dig
Vill flyga genom stjärnorna till dig




Fri vers av Roula O
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-19 11:21



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vacker, i saknad, från ett varmt hjärta skrivet ..... ett hjärta som tinar frusna tårar, och som tröstar sig själv, när vilsna tankar inte hittar hem. Men ljusa minnen väcker nytt liv, och målar över det som är tungt.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O