Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daau

jag lyssnar på daau
det gnisslar

på gatan åker en liten grå sportbil
de kallar det silver

gnisslandet ökar i styrka
det blir regn också

jag ser den nya grannen fickparkera
jag säger grattis till körkortet

daau ebbar ut
sedan kommer gnisslet tillbaka

jag undrar vad striden består av
pizzeria mot pizzeria

det är ett rent och ett falskt ljud
jag fyller lungorna med musik

jag är beredd att slå dig med min kniv
ådra för ådra

den är lugn nu och tar sig sakta fram
låga delar av moll och låga av ironi






Fri vers av Panda Delilah
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah