Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hjärna kommer aldrig släppa taget om dig.


Stannat kvar.

Du ska veta att jag är glad över att höra att du mår bra
Du ska veta att jag alltid kommer att se dig som en konstigt person
Du ska veta att jag alltid kommer svara när du hör av dig
Du ska veta att jag aldrig gör samma misstag två gånger
Du ska veta att jag alltid kommer känna den där spänningen
som bara du kan framkalla
Du ska vet att:

Jag hade alltid stannat kvar




Övriga genrer av Bonnie
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie