Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort text som inte har någon avsikt att vara provocerande, vacker, läsvärd eller något liknande. Bara en försmak på mina skruvade tankegångar.


Otro



Om inte det funnits en Gud
så hade det inte funnits någon Jord

Hade det inte funnits någon Jord
så hade det inte funnits några människor

Hade det inte funnits några människor
så hade det inte funnits någon som kom på uttrycket "gud"

Om inte det funnits någon Gud
hade det inte funnits några människor


alltså kan det inte finnas någon gud
om det inte funnits någon som kom på den



Alltså finns det ingen gud




(?)




Övriga genrer av Fångad i en Snöglob
Läst 484 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-19 22:47



Bookmark and Share


    Ling
En expert på Darwin sa: "...och därför blev människan en gudsskapande apa..."

Varför är alldeles för långt för att skriva här, men jag tycker det citatet är talande i sig. Fortsätt skriva ner dina skruvade tankegångar, det gör världen rikare :)
2009-02-19

  L Patrik W Johansson VIP
Om Gud inte hade funnits, hade det varit nödvändigt att uppfinna honom

Voltaire

Be well,
LPWJ
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob