Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknelse tre

En koffert i hörnet på en vind. Locket går inte att stänga för något trassligt väller över kanterna, för stort och stökigt för att få plats.
Jag vill ta upp trasslet.
Gå igenom det.
Vika det fint.
Då får det plats i väskan och locket går lätt att stänga.
Sen får den stå i lugn och ro i sitt hörn.
Inte bortglömd, men inte heller som något som måste tas itu med.




Fri vers av Månika
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika